5-0: Tot esperant el Madrid a la final

1. Una altra eliminitòria on el factor camp, amb la tornada a casa, queda reduida al no-res gràcies a l’eficàcia del Barça.
2. El Betis va jugar fantàstic i va perdre 5 a 0. L’Almeria ha jugat de pena i també ha perdut 5 a 0. A partir d’ara els rivals vindran a jugar ni fu ni fa. Per cert, el problema de l’Almeria no era Lillo.
3. Una final de copa Madrid-Barça anirà de fàbula per l’ambient, pels mitjans i com a cortina de fum a la crisi.
4. I si un guanya la Lliga i l’altre la Copa s’asseguren una supercopa a doble partit a l’agost que també anirà molt bé per tothom.
5. La segona part d’avui, com la segona part davant del Racing, no m’agrada el ritme del partit. Fer els deures a la primera part té aquestes coses.
6. Al Camp Nou feia molt fred. Però els 50.000 que hi érem ens hem quedat gelats quan Messi s’ha tocat i s’ha mirat la cuixa. Uf, només era un cop.
7. Messi és el millor del món indiscutiblement, és el més decissiu, avui ha tornat a marcar les diferències… Però a mi no m’agrada que la comenci a tocar tant lluny de l’àrea rival com en els últims partits.
8. Adrianooooo, espavila!
9. Sensacional: el Madrid finalment fitxa un davanter centre (Adebayor) i Benzema marca el millor gol de la seva vida. Ara Mourinho tindrà un problema. Un altre.
10. Gol fantasma del Sevilla que l’àrbitre no ha concedit. Sincerament, no crec que hagués entrat tota, tota, tota…