3-2: Cesc Fàbregas cobra prima d’aquesta Supercopa?

  1. Cesc Fàbregas, arribar i moldre. 8 minuts i un títol. És la proesa més gran de la història del Barça. Cobrarà la prima o també li donarà a l’Arsenal?
  2. El partit estava sensacional… I aleshores Marcelo ha entrat al camp i s’ha acabat el partit.
  3. Els tres gols de Messi d’aquesta final han arribat prop del minut 45. És la novetat que ens reservava per aquesta temporada? Marcarà sempre al final, per posar-hi més emoció?
  4. Iniesta ha marcat el tercer gol més important de la seva vida. El de Chelsea, el d’Espanya i el d’avui.
  5. Atenció, el Barça ha encaixat tres dels quatre gols d’aquesta final en la jugada consecutiva de còrner. No es pot badar tant, tantes vegades, en jugades que cal màxima concentració.
  6. Piqué ha fet una primera part tant desastrosa amb la sortida de pilota, n’ha arribat a regalar tantes al Madrid en zona perillosa, que per redimir-se ha hagut de fer l’assistència d’esperó perquè Messi marqués el segon.
  7. Abidal, que com a central va estar molt fluix al Bernabéu, avui ha tornat a estar impecable com a lateral. Alves, curiosament, avui ha fet el seu millor partit defensiu en la seva temporada en el Barça. Ha sabut frenar, en carrera i en sec, a un Cristiano molt en forma que avui corria per la seva banda.
  8. El Madrid, sí, és veritat, pot estar content dels 180 minuts de futbol que ha jugat. Però ha empatat a casa i ha perdut fora. Que continuin satisfets, doncs.
  9. Damnificats de Pepe del dia d’avui: Iniesta, Piqué i Messi han tastat els seus colzes.
  10. Per Coentrao han pagat 30 milions? On està el truc? Qui s’ha emportat la comissió? Quants jugadors volen com ell del BarçaB, o del juvenil, o del cadet…