0-1 Tot costa molt. No serà que Guardiola no ens havia avisat…

  1. Un Barça de primer equip, amb cinc campions del món, ha fet els deures. I prou.
  2. El golàs d’Iniesta val per tot el partit. I, diria, per tota l’eliminatòria.
  3. Villa ho ha donat tot. Ha intentat més coses que mai. El Pep l’ha deixat acostar-se més a l’àrea però cap dels seus 8 remats no ha acabat en gol. La culpa, del porter de l’Hospitalet. De llarg, el millor del seu equip.
  4. Maxwell al primer minut ha regalat una pilota al rival que, per sort, s’ha aturat pensant que l’àrbitre havia xiulat. El mateix Maxwell, a l’últim minut, s’ha deixat prendre la cartera, la pilota i la vergonya a la banda i no ens han empatat de miracle. No ha aprofitat l’oportunitat.
  5. Guardiola va dir abans del partit: “els meus jugadors donaran una altra lliçó”. Sí, però més de professionalitat que no d’eficàcia o de gran futbol.
  6. És normal que fins i tot l’Hospitalet ens pressioni i ens dificulti tant la sortida de pilota de darrera durant tot el partit?
  7. La gespa artificial, per més d’última generació que sigui, fa que el futbol sigui molt diferent. Hem trigat molta estona a dominar el bot, la velocitat i el control de pilota.
  8. Els deu primers minuts de Cristian Tello han estat il.lusionants. Velocitat, canvi de ritme, bon regat i centrada amb intenció. Ara resulta que al planter ens floreixen els extrems… Cuenca, Tello, Deulofeu
  9. Pinto, tot i els 36 anys, no s’ha rovellat. Dues molt bones aturades. L’assignatura pendent? La mateixa que Valdés. Les sortides en els còrners.
  10. Puc dir-ho? L’he trobat a faltar, sí. (A Messi)