4-0 Chapeau a Japó. Campions del món 2011. Visca el Barça!

  1. Van Gaal va dir que somiava guanyar la Champions amb 11 jugadors del planter. I ens en vam riure. Guardiola ha guanyat la Copa del món amb 11 de la Masia. I no és un somni.
  2. Els controls de Xavi en el primer i el segon gol valen per tot un partit.
  3. Si juguem amb 3 defenses i 1 sol davanter autèntic. Vol dir que al mig camp n’hi teníem 6. Aquesta ha estat la clau, ben trobada pel Pep. Ha tornat a guanyar el partit, i el títol, en el plantejament inicial. I ara, un acudit…
  4. S’obre el teló i es veu la defensa rival del Barça a la final del Mundial de Clubs. Títol de la pel.lícula? “Los santos inocentes”.
  5. El primer quart d’Alves i Cesc ha estat desesperant de regalar pilotes al rival. Després, com al Bernabéu, com gairebé sempre, un s’ha rescabalat donant assistències i l’altre marcant un gol.
  6. Parlant de claus. Si la clau del Toyota que li han donat a Messi és així de grossa, com deu ser el cotxe…
  7. Quan perdíem les finals, com al 92, això era la Copa Toyota. Ara que en tenim dos, és el Mundial de clubs.
  8. Inexplicable que a Neymar l’hagin nomenat el tercer millor del partit. Tots els dels Barça han estat millor que ell, i fins i tot Ganso, al Santos, ha estat millor que Neymar. Puyol l’ha anulat tot el partit i, això sí, a la mitja part s’han canviat la samarreta. Qui vota?
  9. Proper partit… Dijous al Camp Nou contra l’Hospitalet. Jo no allibero el seient. No em penso perdre la rebuda als campions del món.
  10. Proper partit de Lliga… Espanyol-Barça a Cornellà. Ens faran el passadís de campions del món?