4-1 Per què em fot haver de tornar defensar Messi i Ter Stegen?

20/09/15 Barça 4 – Llevant 1

1. Podem parlar tant com vulgueu dels 2 penals fallats de Messi en 4 jornades, però avui ha marcat dos gols, ha donat l’assistència del primer i, des que va néixer en Mateo, ja en porta 3.
2. De Messi em preocuparia més, en tot cas, aquesta obsessió mútua que tenen amb Neymar de fer-se sovint una passada de més, en comptes de xutar.
3. Podem parlar tant com vulgueu del mal refús de còrner de Ter Stegen, però m’estimo més recordar la passada de gol que li dóna pràcticament a Munir a la primera part.
4. ELs problemes del Barça, avui, tant a la primera com a la segona, ha estat més del nou sistema de Luis Enrique i de la falta de precisió en algunes passades, que no d’alinear Munir i Sandro. Que els falta rodatge? Naturalment.
5- Avui tornaven Alves i Adriano. Molt millor Alves que Adriano.
6- Rakitic, el seu millor partit de la temporada. Ja tocava.
7. Per mi, l’únic error en els jugadors del míster, avui, ha estat treure Sergio Busquets massa d’hora.
8. Cinc gols a la Lliga al Camp Nou, tots al gol nord. Paguem menys al gol sud?
9. La gespa gaire millor que el partit del Màlaga.
10. Doncs vès per on, ja han passat els quatre partits de sanció de Piqué, som líders, hem guanyat tots els punts i Vermaelen contra el Màlaga i un esplèndid Bartra contra el Llevant han guanyat el partit de casa. Una altra cosa no, però la plantilla, avui per avui, té cinc bons centrals.