2-3 De penal i en temps de descompte, no sé qui em recorda…

22/10/16 València 2 – Barça 3

1. En un partit on el trident ha estat molt espès, una triangulació ràpida entre ells, al minut 92 ens ha donat una victòria que s’havia posat peluda.
2. Luis Suárez, en recollir la Bota d’or, va dir que els companys se’n fotien d’ell perquè fallava els més fàcils i marcava els difícils. Avui n’ha estat la prova. Ha tingut el 0-2 clamorós a la primera part, en dues ocasions, i ha rematat l’empat a 2 que era molt més difícil.
3. Tant dir que Paco Alcácer s’estrenaria contra el València i ha estat Munir que s’ha estrenat, amb el València, contra el Barça. Bonic detall de no celebrar-ho.
4. Per cert, ha entrat al minut 45 i, al minut 50, havia marcat ja un gol i havia provocat grogues a Digne i a Neymar. Perquè després diguessin que no tenia nivell Barça.
5. També Montoya ha estat implacable contra, avui, un Neymar molt espès.
6. Umtiti i Digne, defensivament, molt bé. De nou.
7. Sergi Roberto, ben tornat, se l’ha vist faltat de rodatge.
8. Bons minuts de Denis Suárez, obert a la dreta. En absència del lesionat Iniesta tindrà molts més minuts que fins ara.
9. Lamentable Undiano Mallenco. Em sembla que només ha encertat el penal del minut 92.
10. Algú confia ara en l’Athletic Club? Jo, francament, no gaire.