0-3 Tres gols al Bernabéu i tres més a Cornellà en sis dies. Pim pam pum

29/04/2017 Espanyol 0 – Barça 3

1. Jurado rima amb Tamudo, i té les mateixes síl·labes i les mateixes vocals, però els seus dos errors (fallar sol davant de Ter Stegen i regalar el gol a Suárez) ha marcat un derby divertit.
2. Suárez, cinc jornades sense marcar, ha passat el de tantes vegades: quan comences a pensar si l’haurien de canviar per Suárez, s’inventa un gol del no-res.
3. El regalet d’Aaron en el 0-3 també era per donar les gràcies.
4. Messi ha tornat a fer una segona part de pel·lícula. No consta, però, que avui Quique Sánchez hagi sortit a abraçar-lo i a demanar-li la samarreta. Potser ho ha fet d’amagat.
5. Neymar, quan té Javi López al davant, es continua doctorant. Se’l rifa per on vol.
6. Piqué un partit excel·lent tallant-les totes de cap. Em sobren, amb 0 a 2, les seves excursions frívoles cap a l’atac. A Luis Enrique, també.
7. Els minuts que Sergi Roberto juga al mig del camp il·lusionen molt de cara a la temporada que ve. Què n’hauríem de pagar si en volguéssim fitxar un com ell a l’estranger.
8. Avui, tot i una “pájara” de deu minuts, potser millor André Gomes que Rakitic, però la suavitat del gol amb l’esquerra, a contrapeu de Diego López, és de crack.
9. Avui, entre l’espectacle del Gonzalo Pérez de Vargas a la remuntada al Palau, el Barça B campió de Lliga, fins i tot els de Bartozkas s’han animat a guanyar al camp del Betis. Sort que no arbitrava Herández Hernández.
10. Algú confia ara que el Granada ja a segona, el Celta pensant en Europa o el Málaga de Michel i Al-Thani poden arrabassar-li tres punts al Madrid? Ens queda el Sevilla, que es juga entrar com a tercer a la Champions i estalviar-se la prèvia.