2-1 Un Gamper amb G de Griezmann però gol de Suárez

1. Un altre 2-1 contra l’Arsenal, amb 0-1 al descans i remuntada final. Avui no han calgut Eto’o ni Belleti. El gol tonto de l’any ja se l’han marcat ells sols.
2. Quan ja suspiràvem per una tanda de penals, gol de Suárez.Griezmann continua sense marcar al Camp Nou.
3. Luis Suárez més prim, més motivat i rejovenit, la millor notícia esportiva de la nit.
4. De Jong, jugant 45 minuts de mig centre, escollit millor del partit. Malament rai, donar-li un premi al primer dia, fent tan poc. Com devia ser el partit…
5. Semedo ha demostrat perquè és qui més ofertes tenia aquest estiu.
6. Aleñá ha demostrar perquè està per sobre de Riqui Puig.