2-2 A veure si el PSG voldrà Ansu a canvi de Neymar

1. Quan torni Messi, potser ja serra massa tard per la remuntada. Tirar la Lliga al mes d’agost té molt mèrit.
  2. Una altra primera part de vergonya. I en van dues en tres partits.
  3. Per fi, Valverde ha fet jugar Arthur. El Millor. Ha fet el gol de Coutinho i n’ha regalat un, al 88, a Carles Pérez que ha comès un error imperdonable.
  4. Hem jugat 20 minuts de futbol i, després del 1-2, hem tornat a dormir a la palla. Massa habitual.
  5. A veure si el PSG voldrà ara Ansu Fati, al lloc de Neymar.
  6. Tres partits de Lliga, sempre marca primer el rival. Més concentración i menos fums.
  7. A la segona part, quad més ho necessitàvem, no hi hagut pausa d’hidratació. Incomprensible.
  8. Griezmann ha tocat la primera pilota al minuto 7, per centrar después del gol d’Osasuna. Ja està tot dit.
  9. La samarreta groga, en dos partits, continua sent gafe.
  10. La pressió que vam fer tan bé contra el Betis, avui perquè no l’hem fet amb els mateixos jugadors?