0-2 Quan ja ens donaven per morts, nyaca

1. Ter Stegen passarà a la història per la seva assistència, però amb 0-0 ha tornat a fer una parada que suma punts. A la Lliga, ja tocava.
  2. Suárez, a la primera pilota, passada horrorosa cap a Junior al minut 1. A la segona pilota, minut 3, passada nefasta per Busquets. Quan comença així el partit, ja sabem que marcarà. Bona primera part de cara a barraca.
  3. En el dia que jugàvem sense Messi, Dembélé ni Ansu, Carles Pérez havia de desequilibrar. Ho ha fet. A la primera i a la segona part. Un bon partit.
  4. Cucurella deu ser Millor que Junior. Però Junior agafarà confiança amb el gol. A part de confiança, haura d’agafar futbol.
  5. Arthur i De Jong em tenen el cor robat.
  6. És una sort que Damián Suárez i Arambarri no hagin lesionat ningú. Això sí, l’expulsat és un del Barça. Lenglet.
  7. Podríem pedir-li Griezmann a Simeone per aquesta nit? Estarà fresc.