2-0 Vergonya amb V de Valverde o V de vestidor

Cafè Baviera
 1. D’acord que Junior l’ha cagat al minut 1. Però amb 90 minuts, contra un equip que ha pujat de segona, només creem dos xuts a porta?
 2. Sense Messi 1-0. Amb Messi 1-0. Total, 2-0.
 3. Ni velocitat de pilota, ni precisió en la pesada, errades individuals constants i jugadors fora del seu lloc per la petitesa de Valverde.
 4. Arthur, que va ser la clau per remuntar a Pamplona i el recital amb el València, avui ni s’ha escalfat a la banda… Per posar un Sergi Roberto que no rendeix ni al mig ni al lateral, ni un Rakitic irreconeixible.
 5. Suárez és una broma. Com el 4–2-4 que s’ha inventat Valverde a la segona part.
 6. Griezmann, enganxat a una banda no serveix de res. A l’altra, tampoc. Però Valverde no té nassos de fer-lo jugar al lloc de Messi, quan no hi ha Messi, perquè no s’enfadi.
 7. El VAR, en aquesta Lliga, només analitza les mans i les xiula si són a l’àrea del Barça? Ja en portem dues. Piqué i Arturo.
 8. Per cert, amb 1-0 i la puntada al cap de Ter Stegen, Soldado mereixia la segona groga. No és excusa, però és una realitat.
 9. Quatre partits a fora, cap victòria. I, en tres ocasions, no hem marcat ni un gol. La clau? Cap partit vestits de blaugrana. Incomprensible.
 10. Algú confia ara en Lopetegui?
Que no ens han marcat el tercer. Entre Dortmund i Granada, el Barça ha fet tres xuts a porta en 180 minuts.
 • Entrenador3Ernesto
  Valverde
 • Arbitre4Cuadra
  Fernández