2-0 Vergonya amb V de Valverde o V de vestidor

1. D’acord que Junior l’ha cagat al minut 1. Però amb 90 minuts, contra un equip que ha pujat de segona, només creem dos xuts a porta?
  2. Sense Messi 1-0. Amb Messi 1-0. Total, 2-0.
  3. Ni velocitat de pilota, ni precisió en la pesada, errades individuals constants i jugadors fora del seu lloc per la petitesa de Valverde.
  4. Arthur, que va ser la clau per remuntar a Pamplona i el recital amb el València, avui ni s’ha escalfat a la banda… Per posar un Sergi Roberto que no rendeix ni al mig ni al lateral, ni un Rakitic irreconeixible.
  5. Suárez és una broma. Com el 4–2-4 que s’ha inventat Valverde a la segona part.
  6. Griezmann, enganxat a una banda no serveix de res. A l’altra, tampoc. Però Valverde no té nassos de fer-lo jugar al lloc de Messi, quan no hi ha Messi, perquè no s’enfadi.
  7. El VAR, en aquesta Lliga, només analitza les mans i les xiula si són a l’àrea del Barça? Ja en portem dues. Piqué i Arturo.
  8. Per cert, amb 1-0 i la puntada al cap de Ter Stegen, Soldado mereixia la segona groga. No és excusa, però és una realitat.
  9. Quatre partits a fora, cap victòria. I, en tres ocasions, no hem marcat ni un gol. La clau? Cap partit vestits de blaugrana. Incomprensible.