4-0 Mateu Lahoz “que malo eres”

Cafè Baviera
 1. El Camp Nou ho ha tingut clar. 80.000 gargamelles cantant-li “que malo eres, Mateu que malo eres”.
 2. Per exemple, la groga que ha ensenyat a Suárez, tenia moltes ganes d’ensenyar-la.
 3. Per exemple, la groga a Piqué no la volia ensenyar i es resistia perquè sabia que Piqué buscava la cinquena groga (i assegurar-se jugar contra el Madrid).
 4. Per exemple, l’expulsión excessiva del debutant Araujo, que ha fet un “efecte Muniesa”.
 5. Per exemple, per la vermella directa a Dembélé per dir-li “muy malo”. Quina gran veritat.
 6. El partit molt similar al de l’Inter. Un bany del rival, mereixíem anar 0-2, però Ter Stegen salva l’impossible i Suárez s’inventa un gol salvador.
 7. Molt bon partit de Todibo. Per joc aeri, per col·locació, i per sortida de pilota. Piqué ha fet amb ell el mestratge que Puyol va fer amb ell.
 8. Semedo de lateral esquerre, amb la cama esquerre, dues assistències de gol. Bravo.
 9. De Jong i Dembélé són dos jugadors per comprar sempre una entrada. De Jong juga 90 minuts i Dembélé no se sap mai quina part serà Pelé i quina part serà Onésimo.
 10. Valverde no ha sigut capaç d’anar a animar Araújo quan l’han expulsat. Debutes, t’expulsen a la primera, de forma injusta, portes 5 minuts al camp, i no pots anar a donar la mà al jugador… Vinga Home!
El 4-0 que demostra que el futbol és injust i que tenim la sort del campions. Com el corner de Liverpool. Avui a la segona part ens ha tornat a passar. Tots badant i dormint a la palla. Per sort, no ha sigut gol.
 • Arbitre2Mateu
  Lahoz