2-2 Amb Piqué i 10 més no n’hi ha prou

1. Amb Gil Manzano al VAR, algú esperava que xiulés penal a favor al minut 93?
  2. Més enllà de l’àrbitre, Ter Stegen ha regalat dos punts. L’error posa de manifest la seva llacuna en les centrades laterals. Per exemple, el gol del Mallorca de l’últim dia.
  3. Odegaard s’ha menjat De Jong. Serà una sort si fitxen Pogba i no confien en Odegaard al Madrid.
  4. Messi, en tot el partit, una rematada. I de cap. Ja està tot dit.
  5. A la primera part, Piqué ens ha salvat d’una catàstrofe molt gran. Per alt i per baix les ha tret totes. Concentració màxima. La resta, no.
  6. Massa semblant a Pamplona. Sortim adormits, ens toca remuntar un 1-0 i, quan ho aconseguim, tornem a dormir a la palla fins al 2-2. I a l’últim minut ocasió d’or per guanyar. No es guanya.
  7. Amb els forats que deixem a la dreta, si en comptes de Oyarzabal baixa Vinicius, ja podem posar un ciri a la moreneta.
  8. Amb Junior -ni convocat- el Barça havia guanyat els sis partits seguits.
  9. El gol de Suárez té molt mèrit. Remata fora amb la dreta, se la fa rebotar a l’esquerra i aleshores entra. Tot això en dècimes de segon i a porta buida. Un crack.