1-1 Braithwaitedependència

  1. Griezmann fa veure que no hi és, no hi és, no hi és… I quan el rival ja es pensa que no hi és, apareix per sorpresa i marca. Res de nou.
  2. Un xut en 90 minuts és una vergonya. No tenir profunditat, no saber atacar un catenaccio de manual també, la lenta velocitat de pilota encara més… Però és molt més vergonyós el sistema del Nàpols de jugar tan sumament tancat amb 11 jugadors a l’àrea durant 90 minuts.
  3. Avui no podrem dir que el rival ens pressionava a dalt.
  4. Ter Stegen ens ha salvat la de Callejón per compensar per l’estàtua del gol de Mertens.
  5. La millor notícia: quan comenci el partit del Camp Nou estem classificats. És a dir, el Napoli ha de venir a marcar i arriscar.
  6. Allà on va perdre el Liverpool i la Juventus, aquest Barça de Setién, que s’ha assemblat tant al de Valverde, no ha perdut.
  7. La banqueta del Barça era la del Estadi Johan Cruyff: amb Akieme, Riqui, Araujo, Collado… Però també hi havia Arthur i ell és un jugador clau. Amb ell al camp juguem a una altra cosa.
  8. La tornada, sense Busquets ni l’autoexpulsat Vidal, tenim un mig del camp cantat: De Jong, Arthur, Rakitic… Perquè Riqui Puig se’l reserva pel Gamper.
  9. Avui m’ha semblat que teniem Braithwaitedependència.
  10. Sort que demà sí que veurem futbol de debó, amb el City donant una lliçó d’alegria i atac al Bernabéu.