0-4 La cresta ens desconfina en un minut

1. La Lliga no s’hauria de jugar. Ja que es juga, s’ha d’intentar guanyar.
  2. Arturo Vidal, la cretsta de Déu. Després de 98 dies sense Barça, el gol al primer minut ens desconfina i demostra la gana de l’equip.
  3. Messi, sense estar gens fi, un gol (amb la dreta) i dues assistències de gol. Agafarà la forma.
  4. Sense públic, la millor victòria fora de casa de la temporada. 0-4. A porta tancada és una mica més fàcil lluny del Camp Nou.
  5. Bon debut d’Araujo com a titular al Barça.
  6. Interessant el primer quart d’hora de la primera part. Preocupant el primer quart d’hora de la segona part. La desconnexió habitual de pensar que ja has guanyat el partit.
  7. Si Arturo Vidal, pel gol, l’esforç i la gana, ha justificat ser titular… els minuts tan fluixos de Rakitic i Arthur han donat motius per continuar com a suplents. Si juguen així, costarà més que els vulguin en un intercanvi.
  8. La gran notícia del dia: el retorn de Luis Suárez.
  9. Braithwaite, el nou Larsson. Gran gol de sobrebot.
  10. Que a porta tancada, amb tantíssima seguretat i tan protocol, un espontani salti al camp… Tebas fes-t’ho mirar.