3-1 Rival de Gamper, calor de Gamper, resultat de Gamper

1. Primera part ben jugat, partit resolt i 13 anys consecutius a quarts de final de Champions. No ho pot dir tothom.
  2. Encara no sabem perquè el VAR ha vist mans de Messi en el que era el 3-0. Llàstima, perquè l’assistència de Messi era per emmarcar.
  3. Amb 3-0, a un minut pel descans, desconexió, desconcentració i penal absurd de Rakitic per donar vida al Nàpols.
  4. Hem fet la segona part d’Anfield. Jugant a casa, ni una sola rematada a porta, ni bona ni dolenta. El pal de Lozano, el gol anul·lat de Milik ens ha salvat.
  5. De Jong no tindrà mai la pilota d’or, però aviat se’l mereixerà.
  6. Bon debut de Monchu. L’Arturo Vidal del planter, amb més toc. No té el màrqueting d’Ansu i Riqui però calia algú que rasqués.
  7. Que a Arthur no l’hagin deixat entrar al camp, de les coses bones de la nit.
  8. Lenglet-Piqué, dos valladars. Per guanyar la Champions calen dos centrals en estat de gràcia. Els tenim.
  9. Gatusso va dir que avui el Nàpols havia de pujar l’Everest. S’han quedat al camp base.
  10. Messi ha fet, contra el Nàpols, un gol de Maradona. El comentarista televisiu de Movistar considera que és “una serie de rebotes con mucha fortuna”. Aneu a cagar! Som a Lisboa.