1-1 El bany de Lopetegui a Koeman podia acabar pitjor

1. Vist el partit. Un bon punt i gràcies. El bany de Lopetegui ha estat dels que fan època. El Sevilla ha fet de Barça i el Barça ha fet el què ha pogut.
  2. Ja a l’inici del partit hem vist els vicis antics del Barça. Sense velocitat de pilota, sense velocitat de cames, desconcentració i imprecisió en les passades. Tot això amb 0-0, al minut 6.
  3. Al minut 7, un altre vici antic: badar quan treuen un còrner en curt. I gol en contra.
  4. Tres dies després de Vigo, jugant amb 10 tot el partit, Koeman s’equivoca no posant cames fresques d’inici. De Jong, Busi, Alba, Messi, no podien dir fava.
  5. Gran partit d’Araujo al darrera. Tenim central per temps.
  6. Els minuts de Trincao, Pedri, Pjanic i Dest (debutant per l’esquerra), el millor del partit.
  7. De Jong del Sevilla molt millor, avui, que el De Jong del Barça.
  8. Una vergonya incomprensible que, en un partit així, amb la defensa tancada, que no facin servir Dembélé. Per més que el vulguin vendre. Primer eren els 3 punts d’avui.
  9. Rakitic i Munir no han marcat. El gol de l’ex s’esperava en qualsevol moment.
  10. El penal sobre Messi que el VAR (i els 3 savis de Movistar) ha dit que no era penal, sí que ho era.