1-3 Un penal de riure mata el Barça i salva Zidane

1. És la primera vegada que algú se l’estira de la samarreta cap a un costat i cau cap a l’altra. Un penal de riure amb un resultat per plorar.
  2. Però després del penal del VAR quedava mitja hora i no l’hem sabut jugar. Per què?
  3. Perquè Koeman s’ha equivocat avui tres vegades: movent totes les peces del davant, trigant massa a fer els canvis i trencant l’equip al final. Anem a pams.
  4. Coutinho jugava de conya de 10. Avui, d’extrem. Ansu jugava de conya a l’extrem. Avui, de 9. Pedri tampoc és extrem i avui, a la dreta. De manera que, error greu, jugàvem sense cap extrem.
  5. El penal ha estat al minut 60. Els canvis els ha fet al minut 80. Massa tard.
  6. I, al final, acabar jugant amb 5 davanters, i deixar el mig del camp amb De Jong cansat i Coutinho, sense Alba al lateral, ha estat un suicidi que ara fa que puguin dir que, amb 1-3, sense el penal, també haurien guanyat.
  7. Messi, en aquesta posició, es torna a divertir. Se li han assecat els gols, però.
  8. Que no jugui Pjanic i mantinguem un Sergio Busquets que ja ha quedat retratat al gol del minut 4, difícil d’entendre.
  9. Dest, el millor del partit. Com ha aguantat a Vinicius i com ha pujat a l’atac, prometedor. Neto ha fet més parades avui que en tota la seva carrera al Barça.
  10. Martínez Munuera ens ha d’explicar perquè quan Messi ha de xutar una falta, posa l’esprai de la defensa a set metres i mig.