4-0 Mingueza, dos partits amb la porteria a zero

  1. Amb Mingueza, dos partits, 0 gols en contra. No s’han fos els ploms.
  2. Cap dels dos primers gols comptaran com assistència d’Alba, però tot ho generen dues centrades.
  3. Koeman va descobrir què és jugar amb davanter centre, li va agradar, li va sortir bé i Braithwaite ha repetit amb èxit. Fixant centrals i obrint la llauna.
  4. La llibertat de moviments dels tres de darrera del 9 és absoluta tots tres. I així és molt difícil d’aturar Coutinho, Messi i Griezmann durant 90 minuts. I han marcat tots tres.
  5. Griezmann ha fet el seu millor gol amb el Barça. Quina volea… I quina birría de celebració.
  6. Messi ha fet el seu millor gol de la temporada. I quina celebració tan “relinda” per a Maradona. Llàstima de la groga de Mateu Lahoz. Absurd reglament sense excepcions.
  7. Gran celebració de Messi, però a Rakuten (35 milions a l’any) ha vist que la publicitat de Yamaha donarà la volta al món gratis. I Nike ha vist (més de 100 milions a l’any) com la samarreta Adidas de Newell’s, donava la volta al món, gratis.
  8. El pitjor, esclar la lesió de Lenglet. L’únic que no es podia lesionar. Com ha dit l’excentral Salva García a Barçatv: “Amb això dels centrals, sembla que ens hagi mirat un tort”. Sí, Oriol Tort…
  9. Els millors minuts de Trincao al Barça. Finalment s’ha tret la son de les orelles.
  10. Algú havia vist mai un àrbitre anant a recollir la pilota a la xarxa després d’un gol? Mateu Lahoz també ha comès aquest delicte després de l’1-0. Incomprensible.