5-2 Koeman troba el moment de Messi

1. El partit s’hauria de repetir. No es pot jugar amb un porter de color rosa (Bravo) si la tripleta arbitral també va de rosa.
  2. Si es repeteix el partit, tornarem a quedar 5-2. L’any passat, sense Messi, vam guanyar al Betis 5 a 2. Aquest any, amb mig Messi, 5 a 2.
  3. Messi ha entrat al minut 45… i potser és millor veure’l 45 minuts a totes que 90 minuts que el filmen caminant i es fan debats sobre el tema.
  4. Messi ha entrat per Ansu Fati, perquè Ansu a la porteria del gol nord mai no hi ha marcat cap gol.
  5. Griezmann, gran partit, 4 ocasions esguerrades a la primera part. Penal inclòs. Si falla el de la segona part, es suicida en directe. I no només ell.
  6. El Betis… La síndrome dels ex: Bravo atura un penal i Sanabria marca un gol. Bartra, en canvi, al nivell habitual. Podria ser central del Barça, veient el que hi ha.
  7. Sergi Roberto acaba amb dues assistències de gol. Al darrera, ha fet patir molt entre Àlex Moreno i Cristian Tello, que tampoc ha marcat.
  8. Dembélé s’ha inventat el primer i el tercer (el penal per mans i l’expulsió de Mandi).
  9. Per què collons han trigat tant a dir que era penal per mans de Mandi? Eren unes mans claríssimes, d’una pilota que si no obre el braç, va dins.