2-2 Millor Ronald Araujo que Ronald Koeman

1. Una part per cada equip. Empat just. Per ocasions hauríem hagut de guanyar. Pel tedi de les vaques sagrades hauríem pogut perdre.
  2. Sense De Jong, el Barça són Pedri i 10 més. Amb De Jong, a la segona part, va i Koeman treu Pedri quan més el necessitàvem. Primer ja l’ha posat de mig centre i després l’ha enviat a la banqueta.
  3. I, per cert, amb 2-2 a casa, Riqui Puig ni s’escalfa.
  4. El plantejament tàctic de la primera part i la intensitat dels nostres jugadors, hem tornat a regalar 45 minuts. I encara sort que abans del penal del Gayà, Ter Stegen ha aturat el 0-2.
  5. Araujo, amb 21 anys, lidera i goleja sense complexos. Si Todibo havia de ser el nou Varane, a veure què triguem a dir que Araujo és el nou Sergio Ramos.
  6. Messi iguala a Pelé. Que bé. Els penals i les faltes decisives, però, han de ser gol.
  7. Coutinho i Griezmann són les dues bromes més cares en 121 anys d’història.
  8. Al final de la primera part, empalma Coutinho el refús d’un còrner i si entra, l’àrbitre havia xiulat descans, Al final, ha allargat només 3 minuts quan hi hagut 7 canvis i tres lesionats.
  9. L’àrbitre es diu Hernández Hernández, el del VAR González González. Sembla l’acudit de l’Eugenio de Vilanova i la Geltrú i Vilanova i la Geltrú.
  10. Koeman: a Cadis, contra la Real i contra el València, ens posem en contra per un gol de còrner. I si entrenéssim a defensar-los?