0-2 Koeman continua la ratxa de campió

1. La sanció de Messi ens ha sortit barata. 0-2 a Cornellà. 0-2 a Elx. Millor el Cornellà que l’Elx. A la lliga, 5 victòries fora de casa seguides. Una ratxa de campió.
  2. Novetat. L’errada individual avui no ens ha costat punts. Mingueza ha tingut la sort que no van tenir Neto, Piqué, Lenglet o Araujo. El peu de Ter Stegen ens dona opcions a la lliga.
  3. Griezmann ha fet una cosa bé en tot el partit. La falta tàctica del minut 83. Una groga de les del seu temps amb Simeone.
  4. Bons minuts, avui sí, de Trincao. Un bon últim quart d’hora. Ha merescut el gol en les dues rematades. Edgar Badia li ha privat de treure’s un pes de sobre. Està molt a prop de marcar.
  5. Hi ha hagut dues mans clares de l’Elx a la seva àrea. El VAR no ho ha volgut ni mirar, no fos cas que haguéssim de fallar el penal. Gràcies.
  6. Que el primer gol de Riqui Puig al Barça sigui de cap hauria arruïnat totes les cases d’apostes. No en marcava un de cap des que era cadet.
  7. Umtiti. Avui, com que la gespa era natural, l’han deixat jugar. Com a Granada, no ha patit gens.
  8. Per tal que el Barça no patís al darrera en la pilota aturada, avui no hem concedit cap còrner. Per segona vegada en 28 partits. El Ferencvaros al Camp Nou tampoc no en va xutar cap.
  9. I de bàsquet hem guanyat de 40 fora de casa. Fer coincidir els horaris dels partits és de mala fe.
  10. Algú confia ara en el València? Jo, sí.