2-3 Hi ha coses pitjors que perdre una final

1. Hi ha coses pitjors que perdre una final: la imatge del Barça en 120 minuts.
  2. Quan centres a l’inici del partit, la pilota és teva, i fins al minut 5,39 no passes de mig camp ja es veu per on anirà el carro. Pel pedregar.
  3. Quan guanyes una final al minut 89, no pots encaixar un gol.
  4. Quan guanyes una final al minut 89, no pots treure Dembélé i Pedri perquè, si hi ha pròrroga, no els tindràs.
  5. Pitjor que perdre la final és que, amb dues pròrrogues seguides, hi ha jugadors que no recuperaran l’aire fins a setmana santa.
  6. Griezmann només ha tocat 2 pilotes bé en tot el partit. Dembélé, una. La passada en profunditat a Alba pel 2-1.
  7. En els 90 minuts, Alba ho ha fet tot. La jugada dels dos gols del Barça. I els dos errors dels gols de l’Athletic. No veu arribar a De Marcos a l’1-1. Desfà l’orsai de Villalibre al 2-2.
  8. Que el Barça, en una final, hagi xutat el primer còrner al minut 107, ja està tot dit.
  9. La final l’ha guanyat qui la volia guanyar i tenia més fe i més gana i més cor i més pebrots. I prou.
  10. Gil Manzano ja ha passat a la història. El primer i únic àrbitre a expulsar Messi. Que l’Athletic hagi acabat amb 10, és un miracle arbitral.