4-1 Messi ha jugat 767 partits i la sort és que els hem vist tots

1. 3 gols de fora l’àrea. No semblem el Barça.
  2. Primer gol de còrner a la Lliga. No semblem el Barça.
  3. Han jugat els mateixos de París. Ni per ritme ni per intensitat, no semblaven els mateixos.
  4. Els tres últims gols que ha encaixat el Barça, de penal. I encara perquè Ter Stegen va aturar el d’Ocampos del Sevilla.
  5. Al minut 46 de la primera part, amb 2-0, de còrner a favor a penal en contra. Imperdonable.
  6. Mingueza, primer gol amb el Barça. És la seva virtut, rematar molt bé de cap.
  7. Pedri, primera vegada seleccionat amb l’Espanya de Luis Enrique. Felicitats, però que no es faci mal. Necessitava descansar.
  8. Ningú ha jugat més partits amb el Barça que Messi. I dels 767 partits, els he vist tots. No sabem la sort que tenim. En una altra època, els partits de fora de casa n’hauríem vist ben pocs.
  9. Amb el gol de Griezmann, ha respost Stoitxkov que va dir que amb ell el Barça jugava amb un de menys.
  10. Rafa Mir, del Huesca, ha dit que el Barça amb Messi, jugava sempre amb un de més. Per tant, un menys, un més, al final juguem amb 11.