3-3 L’Araujodependència ens deixa sense Lliga

1. Mai havíem vist a Koeman escopir tant a terra a la segona part. No m’estranya.
  2. Primera part fantàstica, amb gols clamorosos fallats per Pedri, Pedri i Alba. A la segona part, de nou, “sortim a tocar, tranquils, no correm…” i 2-2 en 15 minuts.
  3. Amb la lesió d’Araujo i l’entrada de Sergi Roberto al lateral dret s’ha desfet l’equip: ha perdut la pilota, hem perdut empenta, hem deixat de tenir consistència al darrera i s’ha donat ales al rival.
  4. La prova és que ha hagut de treure a Sergi Roberto del lateral i dissimular-lo al mig del camp.
  5. De Jong falla el 0-3 a porta buida i, a l’atac següent, gol del Llevant… i adéu.
  6. Treure Dembélé i Griezmann del camp al minut 81 per posar Dest i Braithwaite. Una puta broma. Pel missatge que dones al rival, pel missatge que dones als propis i perquè quan has d’anar a marcar… ja no tens ni Dembélé ni Griezmann.
  7. Estem tant de pega que Jorge Molina del Granada, primera pilota que toca, gol. Avui entra Sergio León i, primera pilota que toca, gol. Dos gols que ens treuen els 4 punts que ens faltarà per guanyar la Lliga.
  8. Els badalls de Piqué, al tunel de vestidors, abans del partit i abans de la segona part denoten que el Barça a l’hora del toc de queda els fa molta mandra jugar.
  9. Messi serà pichichi. Felicitats.
  10. Algú confia en la Real Societat, el Granada i no sé qui més? Jo ja no confio amb les estrelles més ben pagades del món de la segona part d’avui. Pobre Koeman.