4-2 Festival en el retorn al temple enyorat

1- De debò que juga al Barça, a casa, després de 17 mesos i només hi ha 15.000 sol·licituds d’entrades? No diguem mai més que som la millor afició del món.

2- De cop i volta descobrim que 22.000 persones fem molt soroll. I els jugadors recorden que amb afició al camp tenen una altra motivació. Amb públic, no huaríem tirat les dues lligues del silenci.

3- Per cert, mai havíem vist Koeman a la banqueta, ni Pedri o Dest al camp. Hi queden bé.

4- Parlant de laterals… Els minuts d’Emerson al Gamper i a la Lliga comencen a recordar l’efecte Junior: molt bons al Betis, desorientat al Barça.

5- Magnífic partit. Amb gana, amb pressió alta, amb ritme alt i velocitat. És el que té jugar amb 10 que corren tota l’estona.

6- Els dos gols de contratac, més altres contratacs de molt nivell (el que falla Alba, el que anul·len a Griezmann) no els vèiem des del temps de Neymar.

7- La clau és que bé que descarreguen d’esquena tant Memphis com Martin.

8- Eric titular en dos entrenaments. El Koeman portava un any esperant-los a ell (i a Memphis). És logic que els posés. Després de l’esforç del Club per inscriure’ls a la Liga… nomas faltaria que Koeman no els hagués posat.

9- El referèndum a Messi. És el que ens faltava. Al minut 10 de la primera càntics molt majoritaris. Al 10 de la segona, xiulada molt per damunt de l’ovació. Era el debat que ens faltava al Barça.

10- Oyarzabal: ningú ens marcarà en tot l’any un gol millor de falta directa. Això sí… d’una falta que no era.