3-0 El Barça té equip i té crack

  1. No calia rellevar Koeman, només calia posar al cap davant a Alfred Schreuder.
  2. I que tornés Ansu Fati. És l’ídol, és el crack, és el 10 i és el lider que il·lusiona. L’afició amb ell també ha estat de 10. Ell ha tornat on ho va deixar: marcant les diferències.
  3. Quin gran mig del camp de la casa amb Busi, Nico, Gavi. Els dos joves, molt joves, han jugat amb la seguretat dels veterans i amb la gana que els veterans ja no tenen.
  4. El Barça avui ha estat intens, agressiu i ha pressionat durant 90 minuts. Ha jugat com un equip i amb una idea de futbol.
  5. Possiblement el millor partit de Serginho Dest al Barça. No només per la jugada del segon gol, sinó pel mal que ha fet com a lateral per l’esquerre. No cal que torni a la dreta.
  6. I a la dreta, amb el Mingueza d’avui, ningú li prendrà el lloc. Per anticipació, per col·locació, per tirar endavant, ha tingut coses del jove Puyol de lateral.
  7. Luuk de Jong, primer gol amb el Barça. Un especialista.
  8. El Llevant no havia rematat a porta i en el moment que se’ns ha acudit canviar la defensa, posar Araujo de central, passar Eric al lateral… Han arribat 3 vegades en 2 minuts. Canviar defenses, quan no cal, és absurd.
  9. Aquest any ja hem vist 4 partits al Camp Nou. Som pocs, molt pocs, però l’ambient és molt positiu i s’anima com mai. L’afició va per un costat i l’entorn per un altre.
  10. Jornada rodona. Han perdut i empatat els que havien de fer-ho i ha guanyat el Barça.