1-2 Memphis regala el partit del Camp Nou ple

1. Jugar amb risc està bé. Jugar l’1 contra 1 a tot el camp requereix gran forma física i, sobretot, no regalar una pilota tonta al rival. Això és el que ha fet Memphis, amb una pèrdua absurda, en la jugada del 0-1.
  2. I pitjor que perdre la bola és no perseguir al teu home… Perquè sí Mingueza va amb Vinicius i Éric amb Benzama i… Qui havia de marcar Alaba? Memphis. Qui no l’ha seguit? Memphis.
  3. Per cert, està bé arribar al Camp Nou 30 minuts abans. És l’única manera de veure grans aturades de Ter Stegen a xuts difícils.
  4. Dest. A porta buida. En una contra magnífica. Amb 0-0. Era mitja lliga. Però ha anat fora.
  5. Ansu continua sense marcar a la porteria del gol nord. Mai. Ni un. En tres temporades. Avui li ha aturat Courtois.
  6. Ni a porta tancada ni amb el camp ple, Koeman no guanya un partit contra un gran rival de la Lliga espanyola. En dos anys, cap.
  7. Ni amb Messi ni sense, Koeman no guanya un partit contra un gran rival de la Lliga espanyola. En dos anys, cap.
  8. La banda dreta de la primera part, Mingueza, Gavi, Dest era un regal per al Madrid.
  9. Està molt bé que Gavi, amb 17 anys, ja sàpiga que és jugar grans partits. Però encara està molt verd i, pitjor encara, no se li pot demanar trascendència.
  10. De fet, aquest és el problema. Que tots els que apunten maneres, els anem convertint amb intrascendents…. De Jong, Pedri, Gavi… Tots els qe volen fer coses, se’ls obliga al toc, lent i previsible. No fos cas que corressin massa. I així ens va.