3-3 Sergi Barjuan deixa el Barça invicte

1. Qui us pregunti la diferència entre la primera part (0-3) i la segona (3-0), la resposta és molt fàcil: a la primera jugava Ansu Fati i a la segona no.
  2. De fet, més greu que l’empat al minut 96 que ens posa de tan mal humor, és la lesió d’Ansu. Propers rivals, Espanyol i Benfica. Sense ell, ja portem mesos veiem que som poqueta cosa.
  3. Sergi Barjuan, això sí, deixa invicte la banqueta del Barça. Quants entrenadors ho poden dir? A més a més, l’únic partit que era a vida o mort, el més important de la temporada, el va guanyar. El miracle de Kiew.
  4. El problema d’aquesta Lliga no és perdre a casa contra el Madrid. És que, després, hem sumat 2 punts de 9, jugant contra Rayo, Alavés i Celta.
  5. És veritat que el Newcastle ofereix 55 milions per Ter Stegen? Quin dia paguen?
  6. Però no havíem quedat que la culpa era de Koeman? Avui tampoc li podem carregar les culpes a Coutinho… ja és mala sort.
  7. Les tres jugades dels gols del Barça, magnífics.
  8. Iago Aspas que ha fallat el gol clar al minut 1, ja sabíem que marcaria al 96 abans de xutar.
  9. Per cert, perquè allarguen 6 minuts el partit si n’havien donat 5 d’afegit que ja eren massa?
  10. Alegria, culers, que arriba el Xavi. Com de més avall ho agafi, més es notarà la millora.