1-4 + 59-64: Auba y Jokubaitis ens fan feliços

1. No era un diumenge qualsevol. El Barça començava sisè a la Lliga de futbol. I el Barça de basquet perdia de 14 al final del primer quart.
  2. I hem fet el millor partit al camp més difícil (Mestalla de Bordalàs) i hem deixat Pablo Laso amb un pam de nas.
  3. Sort del VAR, que ha fet justícia, que si fos per Del Cerro Grande anàvem al descans amb 2-3.
  4. Sort de l’orsai de Gayà, perquè sino la pífia de Ter Stegen era la més greu en vuit anys al Barça. Després ha estat molt bé.
  5. Dembelé y Aubameyang junts, semblem el Borussia, però funciona molt bé.
  6. Que Del Cerro li doni el quart gol a Aubameyang i no a Pedri, és demencial. Olé pel hat-trick d’Aubameyang, doncs, i records a l’Arteta.
  7. Pedri. Ha fet mitja hora de Maradona i Schuster. Els dos, en un.
  8. Que contenta que estava Amaya Valdemoro al final del primer quart… Amb el Barça haven anotat només 5 punts. I que trista estava als minuts finals… Aquella safata de Gabriel Deck, que ja la veien dintre… Doncs au.
  9. Els dos triples de Jokubaitis i els seus 2+1 de l’últim quart, decisius per remuntar i guanyar la final. MVP Mirotic, però MVP ex-aequo, Rokas.
  10. Algú confia ara que eliminarem al Napoli? Jo, sí.