0-4 “Sin Benze ná, na de ná”

1. Ja havien donat la Lliga per guanyada i el Barça per mort.
  2. Com a debut de XAVI a la banqueta del Madrid, no està malament del tot.
  3. Ferran, Auba i Dembélé no han volgut fer un 0-5 per no banalitzar un resultat històric.
  4. No crec que al Madrid se li acudeixi tornar a jugar contra el Barça sense anar de blanc.
  5. El Barça de Xavi es diverteix quan sap trobar a l’home que està sol. Avui, tots estaven sols.
  6. L’embolic que s’ha fet Ancelotti amb la defensa de 3, a l’inici de la segona part, ha provocat els 3 pitjors minuts de la història del Madrid.
  7. Clau de Xavi: Araujo sobre Vinicius. Clau de Xavi: Dembélé deixant-lo en 1 contra 1 perquè es rifés Nacho.
  8. Demà no em dutxaré. Amb el bany immens d’avui ja en tinc prou.
  9. El gol average contra el Madrid, és nostre. El gol average general contra l’Atlético (molt important), l’hem continuat eixamplant.
  10. Només em sap greu que Carlos Martínez del Movistar s’hagi perdut aquest partit on s’ha demostrat que, sense Benzemá, ná de ná.