2-1 Leo Memphis ens apropa a Europa

1. Memphis titular. Ha estat el millor del Barça i ha fet, possiblement, el seu millor partit amb el Barça. Avui ha semblat Leo Me…mphis.
  2. Ferran, per fi d’extrem dret, ha fet més en 60 minuts que en els últims 6 partits per l’esquerre.
  3. La conversa a mitja setmana entre Xavi i Frenkie va anar molt bé. Avui De Jong ha tornat a liderar, a arrencar i a trencar línies per velocitat. També ho ha fet Eric. I és una bona manera de trencar línies: penetrar i dividir.
  4. També avui s’ha millorat perquè els 3 de davant no esperaven la pilota al peu sinó que s’oferien constanment a l’espai, a l’esquena de la defensa. Així ha vingut el primer gol.
  5. Avui segurament s’han creat menys ocasions que contra el Càdis i el Rayo, la diferència és que amb 0-0 el Mallorca ha fallat la seva ocasió claríssima.
  6. El millor de la nit: el retorn d’Ansu. Una bona botifarra pels metges que li van dir que s’operés. Ell va dir que no.
  7. El pitjor de la nit: la baixada de tensió a l’equip i a la grada quan el VAR ha anul.lat el 3-0 de Ferran. Cop psicològic que, sumat al gol del Mallorca, dos minuts després, ha convertit una nit plàcida en una final de pel·lícula de por.
  8. El jugador més ovacionat per megafonia, quan han dit l’onze: Araújo. Ja està tot dit.
  9. L’speaker Pep Callao, a l’inici de la segona part, ha dit que el Sevilla saltava al camp… Una manera com una altra de menjar la moral als jugadors del Mallorca, suposo.
  10. Minut de silenci per l’exjugador Palau. No s’ha fet minut de silenci per Mino Raiola.