0-3 Un altre festival per malacostumar-nos

1. “Tenim tres avions a dalt”, la frase d’Eric defineix el partit i aquest Barça. Dembélé, Lewandowski i Raphinha marquen les diferències.
  2. Eric García ha marcat el seu primer gol com a professional, però més important ha estat el peu dur que ha posat per tapar un gol mastegat de Lamela. Allà, amb 0-2, al primer minut de la segona part ha servit per mantenir la calma.
  3. Koundé, aplaudit al retorn a Sevilla, ha donat dues assistències jugant de lateral. I ara què coi fotem del Bellerín?
  4. Avui, finalment, un gol de còrner. Al·leluia.
  5. Al primer quart d’hora, ens ha tornat a salvar Ter Stegen. La mà a Rakitic, espectacular. Ens guanyaven l’esquena com volien.
  6. Quan el millor del rival és Rakitic, a la seva edat, diu molt poc de Lopetegui.
  7. Aquest estiu Monchi ha punxat.
  8. Gavi, 11 recuperacions. De la seva primera robada, gol de contraatac. Xavi diu d’ell: “Gavi és un cor amb potes”. Tal qual.
  9. El millor d’aquest Barça… Haver encaixat un gol en quatre partits és la millor dada de la temporada.
  10. A 3 de setembre, Madrid i Barça ja són al capdamunt de la Lliga. Un altre campionat sense candidat sorpresa.