3-1 La secció d’handbol del Barça cau el Bernabéu

1- El Barça no ha jugat malament, però s’ha equivocat d’esport. Jugar a handbol durant 75 minuts, a passar-se la pilota de costat a costat, contra un equip que et mata amb dos contraatacs té això. Que perds i tens la sensació que has perdut el temps.

2- Primera derrota del Barça a la Lliga. Primera derrota del Barça de Xavi fora de casa en dues temporades. Un dia o altre havia de passar i… sabíem que seria avui.

3- I primer penal en contra de la temporada. De VAR. Que estrany. El VAR que no ha volgut revisar el cop de colze d’Alaba a Lewandowski i el toc de Carvajal a Lewandowski per darrera. Llàstima.

4- Vinicius n’ha tingut prou amb una per guanyar el partit i deixar retratat Sergi Roberto. Com hem enyorat Araújo, avui.

5- És molt poc professional que els jugadors del Barça no triin bé les botes en un partit de futbol. Han relliscat, per aquest ordre, Balde, Pedri, Lewandowksi, Raphinha, Koundé i Ferran.

6- Enormes 20 minuts d’Ansu. La jugada del gol i dues grans ocasions. S’ha guanyat anar al Mundial de Qatar.

7- A l’onze titular del Madrid hi havia un sol espanyol: Carvajal. Els és igual. Allà no hi ha debat ni d’identitat ni d’estil de joc. L’ADN és guanyar.

8- Per cert, per què han donat la volta d’honor el camp? Que han guanyat la Lliga, ja? Gest absurd.

9- Per segon partit consecutiu en la setmana tràgica, quan Sergio Busquets no és al camp, l’última mitja hora del Barça és molt millor que els 60 minuts prèvis.

10- El pitjor de la tarda? Ens hem complicat molt el gol-average particular. Segurament no ens caldrà per guanyar la Lliga.