0-1 Sense Lewandowski, 9 de 9. Que n’aprenguin.

1- Ja han passat els 3 partits de sanció a Lewandowski. 9 de 9. Magnífiques victòries al Metropolitano i a Montilivi i contra el Getafe. Sempre per 1-0. I sense el golejador, què esperaveu?

2- A Girona s’ha guanyat pels regals del Girona. Les pèrdues dins la pròpia àrea de la primera part, no les ha aprofitat Ansu. A la doble pèrdua a la mateixa jugada a la segona part, recuperació de De Jong, tohtom ho fa bé, i encara Gazzaniga regala el gol a Pedri.

3- Pedri, 100 partits, 20 anys acabats de fer. El millor que ens ha passat des de la pandèmia.

4- Raphinha: 24 pèrdues en un partit. És el rècord. I dues pèrdues seves, quan havia de rematar a gol, han significat les millors ocasions del Girona als minuts 84 i 86.

5- Per cert, fins al minut 84, Ter Stegen no havia tocat cap pilota amb les mans. Partit controladíssim.

6- Es parla molt de “tancar el partit”. Avui el què ha costat ha estat “obrir el partit”.

7- Curiós. Fins i tot els que han estripat contra Dembélé durant anys, ara ja s’han espantat. A veure si aquest equip tenia Dembélédependència i no ho sabia…

8- En 18 partits de lliga hem estrenat 4 samarretes. Excessiu. Aquesta de les 4 barres, amb l’escut al mig com una universitat anglesa, la millor de totes després de la blaugrana. Per cert, la tribuna de Girona ha fet un mosaïc amb la samarreta del Barça abans del partit. Un èxit del City Group.

9- I ara Girona-Barça de bàsquet. A completar la jornada a costa de l’Aito i el Marc Gasol. Tant de bo els tinguéssim a tots dos.

10- Algú confia ara en la Real Sociedad?