2-2 Que divertides són les tandes quan es guanyen

  1. Som a la final. Si juguem amb el ritme combinatiu de la primera part, guanyarem. Si juguem com a la segona, no arribarem ni a la pròrroga.
  2. Encara algú es pregunta per què Luis Enrique es va endur Ansu Fati al Mundial? Per partidassos com avui, amb tres remats espectaculars, que marquen la diferència.
  3. Quin dels dos assessors de Xavi l’ha convençut al minut 62, que substituís De Jong i Dembélé, els dos millors d’avui, per posar Busi i un desesperant Ferran?
  4. Només jo he vist una falta clara sobre Gavi en el gol del primer empat del Betis? Iglesias Villanueva, des del VAR, callant com un puta.
  5. Avui hem vist la versió més Lewangrogui. Però estant molt malament, ha marcat un gol i n’ha fet un altre que han anul·lat.
  6. Pedri… El quart gol que el VAR li anul·la aquesta temporada quan ja els havíem celebrat.
  7. El penal xutat per Kessié, sistema Chiquito de la Calzada, m’ha posat molt nerviós. Tot i que era l’especialista del Milan.
  8. Luiz Henrique, del Betis, és el típic brasiler que nosaltres n’hauríem pagat 60 milions i no regatejaria ningú. Allà en van pagar 13 i sembla Garrincha.
  9. Koundé… Cada partit un error molt greu per falta de concentració. De nou, Araujo li ha salvat el cul.
  10. La Supercopa de Piqué ja té el que buscava des del primer dia… Una final Barça-Madrid.