3-0 Encomanats a Sant Jordi… Alba

1- Gran resultat. Era el típic dia que, amb la derrota del Madrid a Mallorca, més d’un culer de tota la vida pensava que avui punxaríem a casa.

2- És difícil punxar contra aquest Sevilla de Sampaoli. Té molt mèrit que, amb tants jugadors bons, aconsegueixin jugar tan malament.

3- Partit que s’ha hagut de madurar… I, ves per on, el suplent de Busquets, Kessié, ha fet l’assistència de la seva vida al suplent de Balde, Alba.

4- Alba, també sense Messi, continua sent qui millor sap en quin moment s’ha d’arribar a l’àrea. Avui el gol del 1-0 i la passada del 3-0.

5- Raphinha, també gol i assistència. El seu primer gol al Camp Nou. Ja tocava. Un bon partit.

6- Però els tres que estan imperials són De Jong, Araujo i Christensen. Quin triangle màgic per defensar i per treure la pilota.

7- Que Busquets es lesioni al minut 3 i que Kessié no entri al camp fins al minut 9, incomprensible. No s’havia d’escalfar i havia d’estar amb la samarreta a punt. Després, que la pilota no sortís a fora, mala sort.

8- A casa, en tota la Lliga, un sol gol encaixat. I de penal. El de l’Espanyol. No ho havíem vist mai, des de la inauguració del Camp Nou. Deu ser cosa del patrocini d’Spotify.

9- S’ha conegut la mort d’Espinàs a tres quarts de vuit. A les 9, el Barça ha fet un minut de silenci. S’ha reaccionat ràpid i bé. El llegat de l’Espinàs, periodístic, literari, discogràfic i televisiu és d’un valor incalculable, d’una cultura de primera divisió mundial.

10- Algú confia ara en… No sé ni que juga el Mundialet de Clubs…