0-1 Com m’agrada aquest 0-1 a la Catedral

1. En una jornada que pensaven que ens retallarien punts, arribarem al Barça-Madrid amb 9 punts de marge.
  2. Per això, i per la campanya contra el Barça, avui era tan important guanyar. Per això m’agrada tant aquest 0-1.
  3. I, sobretot, perquè si no fos pel VAR, hauríem perdut el partit per 1-0. L’àrbitre havia anul·lat el gol de Raphinha i no havia vist la “zamorana” de Muniaín a la gènesi de l’1-1.
  4. Això sí, que ens haguéssim deixat empatar, al minut 86, amb un fora de banda a favor a camp contrari, era per picar de cap a terra com feia Gavi i no parar.
  5. Un partit de fútbol anglès. El ritme dels dos equips de la primera part ha estat espectacular… A la segona, hem jugat molt millor… Fins que Xavi ha tret Ferran per Kessié i gairebé ens costa el partit.
  6. Raúl Garcia es demostra, de nou, que és el jugador més desagradable de la Lliga. Dur, colzes, comediant… Quan l’han tret al minut 63 he fet una tombarella per celebrar-ho.
  7. Busquets, irreconeixible: es precipita en la passada, perd pilotes, però… en la jugada que ha tingut pausa i ha fet de Busi, assistència de gol per Raphinha. Els últims 6 punts, han arribat de la mateixa manera. Passada de Busi, gol de Raphinha.
  8. Lewandowski, al minut 16, ha tingut un ú contra ú dels que abans no fallava. Se’ls guarda pel Madrid?
  9. MVP per Ter Stegen. Ja era hora. Però l’han salvat el VAR, Koundé, Marcos i dos pals. Però visca el MVP.