0-1 El Madrid ha perdut des del sorteig de camp

1- Una victòria sensacional, que ens acosta a la final. El Barça ha guanyat, fins i tot, el sorteig de camp i Busi ha obligat al Madrid a atacar al revés del què li agrada.

2- El Barça ha ensenyat als grans equips d’Europa com s’ha de jugar una eliminatòria al Bernabéu: defensant molt bé durant 95 minuts, atapeïnt per dintre i tallant-ho tot de cap.

3- Koundé i Marcos, de centrals, han estat imperials. El seu millor partit a l’eix de la defensa. De tots dos.

4- Espectacular, de nou, la manera d’Araujo d’anul.lar i desesperar Vinicius. Ha acabat tan fastiguejat, que Vini ha acabat d’interior. No perquè li digués Ancelotti, sinó per per fugir de l’Uruguayo.

5- El Madrid ha acabat amb 5 davanters: Rodrygo, Alvaro, Benzema, Vinicius i Valverde. I ni així no han creat ocasions. Jo respiro tranquil si Marco Asensio no entra al camp.

6- De fet, Ter Stegen només ha hagut d’aturar-ne una (Valverde, al 41), i Kessié hauria fet el 0-2… si no hagués estat per Ansu.

7- Aquest partit, sense el VAR, no l’hauríem guanyat. El línier anul.lava el gol del Barça.

8- Més ben dit, el gol de Militao en pròpia porta… que entra al podi amb Spasic i amb Ricardo Rocha.

9- L’autogol, però, li haurien d’apuntar a Camavinga. De fet, els últims 4 gols del Barça al Madrid han estat gràcies a la pressió alta i robar a camp contrari.

10- Algú creu que ja som a la final? No. Ni en pintura. Em sap greu tirar l’aigua al vi. Sort que tindrem Pedri, el 5 d’abril.