0-4 Gràcies Ancelotti per substituir Benzema

1. Un cop el 0-3 i eliminats, només patia pel 0-5.

2. Gràcies Ancelotti per subsituir Benzema al minut 88. Altrament, hauria pogut caure el cinquè.

3. Gràcies Martínez Munuera, per allargar només 3 minuts un partit que n’hauria hagut de durar 7 més. Ens ha estalviat el 0-5.

4. Per cert, el primer i únic còrner a favor del Madrid, ha estat ja amb 0-3. Ho dic pels que estaven tan preocupats perquè l’Elx, amb 0-4, ens havia xutat 11 penals en contra.

5. Podem dir que Xavi, sense Pedri, Christensen i Dembélé, té una plantilla que no és molt millor que la de Koeman?

6. Koundé, en tres dels gols, ha relliscat i ha caigut per terra. Un central sobrevalorat. Un lateral que no vol ser-ne.

7. El Barça, amb 0-1, no sabia si havia d’anar a atacar o a contemporitzar. El Madrid, amb 0-1, sabia que havia d’anar a marcar. Uns tenien un objectiu clar. Nosaltres no, i això acostuma a acabar malament.

8. Camavinga és un xollo com a lateral. Incomprensible que Raphinha no se n’hagi anat d’ell ni una sola vegada.

9. Vinga, tu, 12 partits de Lliga, a guanyar-la i vacances. Els queda un últim esforç.

10. Algú confia ara en Luis Enrique? I en Abde?