1-0 Van marginar Alba i ens donarà la Lliga

  1. Marcar al minut 41 sempre fa més il·lusió, que al minut 24, però la que ha fallat Pedri a la primera part, i les de De Jong i Dembélé a la segona ens hauria estalviat patiment.
  2. Que marqui Alba, que va enfrontar-se amb la junta perquè el van voler traspassar a l’Inter sense el seu consentiment, que el van fer quedar com un pesseter, que va frenar als peus a Masip al vestidor i que Xavi l’ha convertit en suplent d’un esverat Balde, ha tingut molt de reivindicació personal.
  3. L’afició ha guanyat el partit. Quan al minut 65, després d’una doble ocasió d’Osasuna, ha xiulat l’equip com feia molts mesos que no feia, s’han tret la son de les orelles.
  4. I és que estàvem jugant contra, gairebé, el filial de l’Osasuna i amb 10 jugadors des del minut 26.
  5. Xavi ha encertat amb els canvis. Amb Ansu, encertat o no, sempre passen coses dins de l’àrea rival, Dembélé fa molt més que Raphinha, Eric l’ha tret amb criteri i Alba ha estat el MVP.
  6. Al Camp Nou, tal i com l’hem entès des de 1957, li queden dos partits. El de guanyar la Lliga i el de celebrar-la.
  7. I després, a Montjuïc. Demà, a partir de les 12, ens hi podrem abonar per haver anat a més del 85% dels partits d’aquesta temporada. Dels 6 abonaments de tota la família, ens hi apuntarem la meitat. 3 sí i 3 no.
  8. Algú confia ara en la Reial Societat?
  9. Algú creu que el Barça guanyarà la seva primera lliga a camp de l’Espanyol?
  10. Potser seria com si a nosaltres el Madrid ens guanyés una Champions al Camp Nou, contra nosaltres.