1-0 Sabina i Sergio Ramos canten a Montjuïc

1. Poc que ens pensàvem que el futbol ens donaria l’oportunitat de tornar a veure Sergio Ramos al camp del Barça.
  2. I, quines coses té el futbol. Ramos ha fet un recital de tall, de control, de passada llarga… i li ha acabat donant els 3 punts al Barça. A Madrid deuen estar negres.
  3. Fermín. Quin crack. Lamine Yamal podrà créixer perquè va marxar Dembélé. I Fermín aprofitarà les lesions de Raphinha i de Pedri.
  4. Avui, amb 0-0, no ens ha salvat Ter Stegen. Ens ha salvat Gavi, amb el pit, a sota pals. Està a tot arreu, esbronca tothom.
  5. Els gols que fallem, sols, a l’area petita imperdonables: la de Joao Félix i la de Fermín a la primera part. El cop de cap de Gavi, a la segona…
  6. Gündogan, de mig centre, eficaç.
  7. Joao Cancelo ha fet la jugada del partit, regalant el gol a Joao Félix, però fa coses molt estranyes. Al minut 47, esperant el descans, ha regalat tres pilotes al rival en una mateixa jugada. Desesperant.
  8. Lewandowski arribarà fresc a Porto. Avui s’ha dosificat durant 96 minuts.
  9. A Xavi li demanaven tornar a l’1-0. Doncs ja el tenim!