2-1 Si Xavi sortís a jugar seria el millor migcampista

  1. Detecto que les remuntades del Girona fan molta il·lusió a tothom, i les del Barça fan una mica de ràbia… a molts propis culers.
  2. Avui s’ha xiulat a l’equip al minut 1, al minut 8, al minut 13, al minut 15, al minut 30 i al minut 45. Una bona manera d’animar l’equip quan més ho necessitava.
  3. Podem fer molta literatura sobre un altre gol encaixat als 18 segons de partit. No cal donar-hi tantes voltes: una pèrdua indecent de Gündogan.
  4. Per cert, Gündogan ha vist groga per pèrdua de temps. No és que perdi temps, és que desesperadament lent.
  5. De fet, tot el Barça, a la primera part juga a un 10% de la velocitat que ho hauria de fer. Juguem com si fos un entrenament.
  6. Igual que s’ha xiulat l’equip, s’ha aplaudit molt a Xavi, al minut 30, quan ha decidit posar Araujo de central per marcar Samu Omorodion, que ha ridicultzat Koundé repetidament.
  7. Per cert, les dues que ha fallat tot sol Samu Omorodion a la primera part, davant de Ter Stegen, se’n recordarà tota la vida. D’aquí a vint anys se’n faran documentals, de “la noche que Samu perdonó al Barça”.
  8. Jugar tan malament com al Reale Arena i com avui i guanyar 6 punts té molt mèrit. És la sort dels campions.
  9. Xavi diu que la premsa crítica exageradament l’equip, i això tenalla molts jugadors joves. Certament, l’equip està millor que el Club i, en canvi, tothom muts i a la gàbia.
    • Si Xavi sortís a jugar, atès que fem aquest fútbol al ralentí, encara seria el millor del mig del camp.