1-3 Remuntada de dignitat

1. EEl Barça, llevat del primer i l’últim minut, no ha jugat malament.
  2. Tampoc no ha jugat bé. Davant d’un equip que vivia la millor nit de la seva vida… i han somiat durant 44 minuts.
  3. Els quatre gols, magnífics. Molt diferents. Koundé y Balde necessitaven una alegria així. Nosaltres, també.
  4. Lewandowski ha entrat al camp i, sense tocar la pilota, el Barça ja havia marcat dos gols. Estaven tan pendents d’ell, que no han sortit a tapar ni a Koundé ni a Balde.
  5. Iñaki Peña ha salvat el 2-0. D’aquella acció, còrner en contra i l’1 a 1 del Barça. Jugada clau del partit? No. De la temporada.
  6. Joao Félix, com a Barbastre, li feia molta mandra el partit.
  7. El millor de la nit? El debut de Cubarsí. Central de futur. Potser de present.
  8. Al sorteig de demà? M’agradaria que ens toqués el Girona, a Montilivi. A Montjuïc ja hi fot massa fred.
  9. El gol del Madrid, també abans del descans, alimenta que l’Atleti és el “pupas”. Autogol d’Oblak. Mai vist.
  10. Com trobo a faltar Rapnhinha… Imagina’t com estic de desesperat.