4-2 Bona nit i tapa’t

1. Gol al primer minut. Gol a l’últim minut de la primera part de la pròrroga, per fer el gilipolles. I gol a l’últim minut de la pròrroga. Fem-nos-ho mirar.
  2. Sí, Lamine Yamal que ha fet un gol de Messi, ha fallat dos gols de Clares. Res a dir. 16 anys i el millor del Barça.
  3. De fet, jugar-nos la vida a San Mamés amb Cubarsí i Fort té molt mèrit, perquè a sobre han estat els millors de la defensa. Koundé, el malson continua.
  4. Contra els lleons no juga el Tigrinho. Potser Xavi considera que és Gatinho.
  5. Hem jugat amb 3 davanters centres (Lewan, Ferran i Guiu). El fitxatge de 61 milions, ni s’escalfa. Qui li ha colat el gol a Xavi?
  6. Hem volgut jugar com contra el Betis, però aquests no deixen ni respirar. I així, Gundogan, Pedri i fins i tot De Jong pateixen molt.
  7. Hem volgut jugar de blanc, per veure si el VAR ens ajudava. Però la falta sobre Sergi Roberto en el 3-2 no ens l’han revisat.
  8. Iñaki Peña, sota pals, bé. La llàstima és que sempre es quedi sota pals. El 2-2 és una centrada per ell de tota la vida.
  9. A la Supercopa, fora. Ens en van fotre 4. A la Copa, fora. Ens en van fotre 4. Gavi on ets? Xavi on aniràs?
  10. Algú confia ara en… ja no sé ni en qui collons confiar. Bona nit i visca el Barça!