1-3 Per fi una victòria sense patir

1. L’Alabés mai ha guanyat 4 partits seguits a la història de la Lliga. Portava 3 victòries consecutives. Estava clar què passaria avui.
  2. El Barça (primer falta comesa al minut 28) no ha igualat la intensitat del rival, però avui sí que ha tingut control, intel·ligència i, sobretot, eficàcia.
  3. Els 3 primers remats, 3 gols. I quins golarros. Tots de jugada col·lectiva.
  4. La picada de Lewandowski és sublim, la jugada de Pedri i el remat de Gündogan, expecional, i Tigrinho ha fet de Messi, tocar-la suau amb l’esquerra al pal oposat. Bravo també per Lamine Yamal. Els tres gols arrenquen de tres jugades seves.
  5. Gündogan no només ha de ser l’MVP pel gol i per l’assitència del 0-1, sinó perquè ha robat la cartera per darrera quan Rioja estava sol per afusellar Iñaki Peña.
  6. Avui Peña no ha fet pena. Amb 0-1, l’aturada al cop de cap de Guridi ens manté vius a la Lliga.
  7. Ja ho hem fet tres vegades: Guiu, primera pilota que toca, gol al Athletic. Vitor Roque, primera pilota que toca contra Osasuna, gol. Avui, igual. Primera pilota, dins. Algun mèrit deuen tenir els canvis de Xavi.
  8. Des de la seva Decisió, 6 punts. Sense la decisió, guanyar a Osasuna i Alabés també es podia haver fet.
  9. No oblidem al primer minut i les 2 vegades que li han guanyat l’esquena a Cancelo. La primera ha acabat en penal de Cubarsí i ens ha salvat un orsai previ. Als 18 segons de partit. Segur que el Pep no el vol de retorn?