1-0 Ni Flick, ni Márquez… García Pimienta

  1. Bona victòria del Barça davant d’un gran rival, que ha jugat amb 10 durant 70 minuts.
  2. De fet, el Barça trobava molts espais i creava molt perill quan Las Palmas jugava alegre i obert i, quan s’han tancat al darrera, ens ha costat molt guanyar un partit de taqui-gol.
  3. Raphinha, en tres llocs diferents, el millor en els tres llocs. Ha marcat el gol, li han anul.lat un altre encara no s’entén perquè i ha generat l’expulsió de Valles. Tant als dos extrems com jugant per darrera, ha estat el MVP merescut.
  4. Joao Félix ha fet la màgia de l’assistència i ha fallat el gol més fàcil de la seva carrera. Per sobrat. Per sobradinho.
  5. Lewandowski, a la primera part, ha entorpit totes les jugades d’atac. De fet, ha frenat contraatacs propis i s’ha fet un tip de desesperar companys i afició.
  6. De fet, el millor de Lewandowski, provocar la groga per assegurar-se jugar al Bernabéu. Ara bé, això no sabem si és bo o és dolent.
  7. Si Moleiro, que és el mini-Pedri, hagués pogut jugar més de 10 minuts, hauríem patit encara més.
  8. Si amb aquesta plantilla, amb 11 o amb 10, Las Palmas juga així… Per què hem d’anar a complicar-nos la vida, buscant el substitut de Xavi. Si el teníem a casa: García-Pimienta.
  9. El germà del Xavi, Òscar, continua amb el 100% de victòries. Però no cal que li ofereixin la plaça del seu germà.
  10. Algú confia ara en l’Athletic Club?