3-1 I ara que ens toqui el Madrid

1. Primera gran nit a Montjuïc. El primer quart d’hora contra el Nàpols, semblava aquell últim quart d’hora contra el PSG.
  2. Xavi ha encertat l’alineació: amb Fermín de titular, Cubarsí per davant de Iñigo i Raphinha d’extrem esquerre. I, molt important, Joao Félix a la banqueta.
  3. Xavi ha encertat amb els canvis: al moment de la segona part que patíem, i havíem perdut la pilota i el control, posar Sergi Roberto i Romeu, que ha permès avançar Gündogan, ha estat oli en un llum. A partir d’aquí, 8 ocasions, pilota nostra i poc patiment.
  4. Cancelo, al minut 5 havia perdut dues pilotes i semblava desconcentrat. Al minut 16 era l’heroi pel 2-0.
  5. Lewandowski n’ha tocat una de bona en tot el partit. En la nit que havia estat xiulat, el gol de la tranquil·litat.
  6. Ter Stegen, una vegada més, aturada salvadora. 4 minuts després del gol del Nàpols, ha salvat l’empat amb el cop de cap perfecte de Di Lorenzo.
  7. No podia ser que el Nàpols, amb tres entrenadors en una temporada, ens eliminés.
  8. Demà Calzona? Demà Calzone. Per sopar.
  9. I demà passat, sorteig. Veient els rivals que queden… Potser que ens toqui el Madrid.
  10. Algú confia ara en l’Inter? (Volem jugar el primer Mundial de Clubs).