4-2 El barret de Ter Stegen queda en anècdota

  1. Ter Stegen ha salvat l’equip moltes vegades. Avui l’equip l’ha salvat a ell.
  2. Intentar fer un barret al rival és un error de sobrat imperdonable.
  3. Araujo, segon regal, s’ha tornat a passar de frenada en el penal a Peter.
  4. Tot això, però, ha sortit barat gràcies a l’expulsió de Mamardashvili, per un altre error d’un porter amb el peu. Que el línier no veiés la mà i que el VAR hagi trigat un minut a avisar a De Burgos, per pixar-se de riure. Per no plorar.
  5. De 15 còrners, 2 gols i un pal. En el tram final de temporada hem fet més gols de còrner que en els dos anys i mig primers de Xavi. Més val tard que mai.
  6. El gol de l’empat de Lewandowski, amb la lliga en joc, ens l’haurien anul.lat. Fermín està en orsai i fa el gest que molesta al porter. Però després de l’atracament del Bernabéu, i com que ja no ens hi va res, ens han donat el gol.
  7. Lewandondowski MVP del partit pel hat-trick de la remuntada, però el que fa Fermín durant tota la primera part (quan els 10 companys dormien) ha estat excel·lent.
  8. Quan Xavi va dimitir, el Barça estava 11 punts per sota del Girona. Quan ha decidit quedar-se, està 2 punts per sobre. La llàstima és que al Madrid no li hem retallat res.
  9. Amb el què ha plogut a Barcelona (rècord d’aigua des d’octubre 2020), regar la gespa a la mitja part és per demanar dimissions de l’encarregat.
  10. Algú confia ara en el Bayern?