2-2 Pitjor perdre Pedri que empatar el partit

1- Si la Lliga és la prioritat, perdre Pedri per lesió muscular és entrar a la zona dels neguits. Ell té la màgia i el futbol al cap.

2- Sort que no valen doble els gols a camp contrari, en cas d’empat, perquè aleshores anar a Old Trafford amb un 2-2 seria molt difícil.

3- I més encara sense Pedri i sense Gavi, que ha vist la groga de la suspensió. I sense Busquets i sense Dembélé.

4- Avui que havíem marcat de còrner… Hem tornat a encaixar de còrner a Europa, per badar.

5- De Koundé, el pitjor no ha estat l’autogol. Ha fet moltes coses molt pitjors i més perilloses. Que torni al lateral.

6- La prova és que, els últims minuts, Xavi ha posat Araujo i Christensen de centrals, quan durant 70 minuts hem patit el que no està escrit amb Koundé i Marcos.

7- Quan tornarà Lewandowski de Qatar?

8- Ansu Fati, del minut 80 al 94, quatre bones ocasions. Dins l’àrea és millor del que diu tothom.

9- Ter Stegen i De Gea, partit compensat. Tots dos han aturat les més difícils i s’han empassat les que no ho eren tant.